点击注册送体验金

 时间:2018-07-01 10:17:01 贡献者:mijia2004

导读:小学三年级英语情景选择练习题 班级 姓名 1.早上好,应该说: A.Good morning. B.Yes, Mr.Green. C.I’m sorry. 2. 上课了,老师要同学们看自己,她会说: A.Look at the door, please. B.Look at me, please. C.Look at

>> 文章内容 >> 英语对话有关音乐   英语情景对话回答感谢的都有哪些
>> 文章内容 >> 英语对话有关音乐 英语情景对话回答感谢的都有哪些

小学三年级英语情景选择练习题 班级 姓名 1.早上好,应该说: A.Good morning. B.Yes, Mr.Green. C.I’m sorry. 2. 上课了,老师要同学们看自己,她会说: A.Look at the door, please. B.Look at me, please. C.Look at the blackboard, please. 3.你请同学打开书,可以说: A.Please open the door. B.Please open the window. C.Please open the book. 4. 今天来了新同学,你想问他叫什么: A.What is this? B.What your name? C.How are you? 5. 你想知道那边的东西是什么,可以问: A.What’s this? B.What’s that? C.What would you like? 6. 请别人合上书,可以说: A.Open the door. B.Open the book. C.Close the book. 7. 你想知道对方来自哪里说: A.Where are you from? B.Where are you? C.How are you? 8. 上课时,我们在教室里不应该做的是: A.Eat a cake. B.Listen to the teacher. C.Don’t shout. 9. 你想告诉对方,你的朋友是一名学生: A.He is my friend. B.My sister is a student. C.She is a student. 10. 当别人问你,这是什么,应该问: A.What’s this? B.What’s that? C.What is it? 11. 当别人问那是什么,你回答: A.What’s that? B.It’s a book. C.No, it isn’t. 12. 你不确定这是不是一支铅笔时,可以问: A.Is this a pen? B.This is a pencil. C.Is this a pencil? 13. 当别人问你这是不是你的书包时,你可以 回答: A.Yes, it is. B.No, it is. C.It’s my schoolbag. 14. 同学让你看他的新帽子,你可以说: A.How nice! B.Thank you. C.Look at my new cap. 15. 你找不到你的蜡笔,可以问: A.It’s a crayon. B.What’s this? C.Where’s my crayon? 16. 新来的同学,大家欢迎他应该说: A.Welcome. B. My name is Amy.l C.Nice to meet you. 17. 同学让你看她的玩具汽车,她可以说: A.How nice! B.Thank you. C.Look at my toy car. 18. 你想知道那个女人是谁,可以问: A.Who is that woman ? B.What’s this woman ? C.Who’s this woman ? 19. 当别人送礼物给你时,你应该说: A.This is for you. B.Thank you. C.What’s that? 20. 对方问那个男人是谁,你会说: A.Who is that man? B.Who is this man ? C.He is my father. 21. 他的是你的哥哥吗,怎么问: A.Who is your brother? B.Is he your brother? C.Yes ,he is. 22. 我有 12 个苹果,可以说: A.I have twelve apples. B.I see twelve apples. C.I has twelve apples. 23.不要喂动物,可以问: A.Don’t feed the animals. B.Don’t feed the ducks. C.Not feed the animals. 24. 想知道教室里的女孩是谁,可以问: A.Who's the girl? B.Is that girl your sister? C.Who's the woman?

25. 长颈鹿是高的,你说: A.The giraffe is tall. B.The giraffe has tall. C.The giraffe have tall. 26. 你想问他是不是他的爸爸时,你会说: A.Is he your father? B.Is he your uncle? C.Is she your father? 27. 你告诉别人大象有长鼻子,你会说: A.The elephant is a long nose. B.The elephant has a long nose. C.The elephant have a long nose. 28. 你想告诉朋友那是你的爷爷,可以说: A.He's my father. B.This is my uncle. C.That's my grandpa. 29. Nancy 穿了一件漂亮的新短裙,你可以说: A.Look at my skirt. B.How nice! C.Thank you. 30. 想问刘涛那个是不是他的妹妹,可以问: A.Who's that girl, Liu Tao? B.Is that girl your sister, Liu Tao? C.That's my sister. 31.你想知道对方是否喜欢吃梨,应该问: A.What do you like? B.Do you like pears? C.Do you like pear? 32. 对方问你是否喜欢吃苹果,你会说: A.Do you like apples? B.Yes ,I do. C.No, I do. 33.你请别人吃葡萄,可以说: A.Do you like grapes? B. I like grapes. C.Have some grapes. 34.你想吃一个桔子,可以说: A.Have an orange. B.Do you like an orange? C.Can I have an orange? 35. 你不喜欢吃香蕉,可以说: A.Sorry,I don’t like bananas. B.Do you like bananas? C.No, I don’t. 36. 对方问你有多少个钢笔,你可以说: A.I have ten pens. B.How many pens do you have? C.I see ten pens.参考答案: 词汇: 1.car ,Small. 2.teacher 3.bag ,big 4.brother 5.the USA 6.ball ,desk 7.chair 8.monkey, tail 9.map,in the box 10.brother 连词成句: 1.I have a new friend today. 2.Where are you from? 3.I’m from Canada. 4.Can I have some water? 5.Nice to see you again. 6.Mr. Black is a teacher. 7.This is my new friend. 8.Who’s that woman? 9.She is my mother. 10.I love my father. 11.I have a new kite. 12.How many cats can you see? 13.The black one is a bird. 14.Look at the new caryons. 15.How many pencils do you have? 16.Open it and see. 17.I have three long pens. 18.Do you like bananas? 19.I don’t like pears. 20.Welcome back to school. 情景选择 1.A 2.B 6.C 7.A 11.B 12.C 16.A 17.C 21.B 22.A 26.A 27.B 31.B 32.B3.C 8.A 13.A 18.A 23.A 28.C 33.C4.B 9.C 14.A 19.B 24.A 29.B 34.C5.B 10.A 15.C 20.C 25.A 30.B 35.A 36A

 
 

微信扫一扫 关注公众号
红包 网赚方法 福利每天送